Naj Fala Kruh 2024 in Pizza Masterclass

Aktualno > Dogodki | piše: Fala | 23.10.2024
Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass, ki ga bo vodil Aleš Rekar, vodja Sekcije picopekov Slovenije, in se ga lahko udeležijo vsi udeleženci natečaja Naj Fala Kruh 2024 in obiskovalci.
Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass.
Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Na delavnici, ki se bo začela ob 10. uri, se bodo udeleženci lahko učili osnov peke pic, priprave različnih nadevov in odkrivali skrivnosti uspešne peke. Udeleženci bodo tudi aktivno sodelovali pri pripravi pic ter prejeli vsak svoj predpasnik.

Prijavite svoj kruh na natečaj Naj Fala Kruh 2024

Če uživate v peki in če bi želeli svoj »zmagovalni« kruh pokazati tudi ostalim pekovskim navdušencem in širši javnosti, se prijavite čim prej na natečaj v peki Kruha Naj Fala Kruh 2024.

Strokovna komisija bo najboljše kruhe izbirala v 3 kategorijah. Kategorijama pšenični in mešani kruh ter kruh posebne vrste se bo pridružila še ena nova – kategorija fokača. Svojega favorita pa bodo izbirali tudi obiskovalci. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.

Darilo ob prijavi do 28. oktobra

Prijave so odprte do 4. novembra. Prijavite se tako, da pošljete recept svojega kruha ali fokače ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com ali Facebook stran Fala Slonček. Tiste, ki se boste prijavili do 28. oktobra, čaka posebno darilo. Vsi sodelujoči boste nato vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov ter fokač.

KDAJ: v soboto, 9. novembra (kruhe ali fokače prinesete med 9.00 in 9.30, Pizza Masterclass ob 10.00 in razglasitev ob 12.00)

KJE: CateringLab, Kavčičeva ulica 66, 1000 Ljubljana

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2024!

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala Naj Fala kruh Pizza Masterclass
Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: Piškoti "sacher tortice"

Jožica ima torat za nas recept za kekse, ki temeljijo n...

Recept: Božični tiramisu v lončkih

Sladice v kozarcu niso le praktične, ampak tudi izjemno...

Praznični zeliščni napitki: kako pripraviti zeliščni koktajl in moktajl?

Prazniki so čas topline, dišečih začimb in nepozabnih o...

Recept za božično jed: Božični nadevan puran

Če imamo veliko družino, potem je lahko božična večerja...

Božično - novoletni jedilnik: Kako pripravimo pravo božično pojedino?

Predstavljamo vam nekaj odličnih receptov za pravo boži...

TOP 3 evropske božične kulinarične uspešnice

Izbrskali smo božične recepte za tradicionalne angleške...

Naredimo sami: 4 ideje za božično ustvarjanje skupaj z vnuki

Zbrali smo nekaj idej, kaj v tem čarobnem decembru ustv...

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrež...

Ideja za silvestrsko sladico: Skutina potica

Poleg vseh dobrot tudi na zadnjo noč v letu na mizo pos...

Ideja za silvestrsko pojedino: Svinjska ribica z mareličnim nadevom

Za glavno silvestrsko jed porabimo največ časa, zato si...

Božična peka: Linški piškoti z nutelo

Linški piškoti so klasična sladica, ki jih običajno del...

Božična peka: Preprosti masleni božični piškoti

Piškote lahko spečemo po preprostem receptu, lotijo se ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.