Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (27.5 - 2.6. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 27.5.2024
Z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov se boste lažje sprostili, ter z odlično komunikacijo poskrbeli, da bo v odnosih začutiti več pozitivne energije in manj nesmiselnih zapletov. Čas bo namenjen novim poznanstvom, ki se lahko kasneje tudi razvijejo v kakšno prijetno zgodbo.
Kaj nas čaka v prihodnjem tednu? Kaj kažejo zvezde? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka v prihodnjem tednu? Kaj kažejo zvezde? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Mnenja se bodo razlikovala, nekaj bo tudi prepirov in besednih bojev, vendar se boste sposobni tudi hitro ohladiti. Teden prinaša veliko novih idej, kljub temu pa se bo težko ustaviti in zbrati ter jih konkretizirati. Ne računajte preveč na zanesljivost, saj lahko večkrat pride do kakšne zamude.

Drugačni boste zato, ker boste znali sami sebe postaviti na prvo mesto, brez da bi se preveč ozirali na mnenja ostalih. Čas je primeren za razne izlete in potovanja, saj se boste težko zadrževali v zaprtih prostorih, spremljal vas bo tudi občutek notranjega nemira, zato bodite še posebej previdni med vožnjo in pri zahtevnih opravilih.

Venera v dvojčkih bo poskrbela, da bo na ljubezenskem področju novih priložnosti na pretek, vendar je malo verjetno, da bi se sedaj ustalili. Pri vezanih bo zelo aktualno spogledovanje z različnimi ljudmi. Vpliv, ki spodbuja razmišljanje, bo spremenil tempo. Spogledljivi, s paleto interesov, si ne boste mogli pomagati, da ne bi uživali in se imeli lepo. Ker je Venera povezana tudi s finančnim področjem se bosta radovednost in želja po raznolikosti verjetno odrazili tudi pri potrošniških navadah. Z veseljem boste iskali nove izdelke, želeli boste testirati in raziskovati.

OVEN

Kljub notranji napetosti, ki jo bo v torek prebujala konjunkcija med Luno in Plutonom si boste sposobni ustvariti dobre pogoje, ter nadaljevati nekaj, kar ste pred kratkim začeli. Ker se boste z energijo dvojčkov skozi teden počutili zelo učinkoviti, prihajajo tudi pohvale. Nikakor vam v soboto ne bo jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, saj vas njegovo izmikanje že preveč obremenjuje. Sprostili in prilagodili se boste šele v nedeljo.

BIK

V tednu pred vami, ki ga bosta spremljala Sonce in Venera v znamenju dvojčkov vam niti za trenutek ne bo dolgčas. Na vseh področjih boste razpoloženi za razigrane ter vznemirljive zgodbe. Osredotočeni boste na premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti sanje. Tudi čez vikend boste delovali v skladu s svojo umirjeno ter dosledno naravo. Borili se boste le za tisto, kar vam je zares pomembno.

DVOJČKA

Prav je, da ste samozavestni ter da se postavite zase, toda pretirano upiranje v tednu pred vami, kljub temu da se Sonce nahaja v vašem znamenju ne prinaša ugodnih rešitev. Naredite nekaj brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo. Polni energije in zagona boste v soboto in nedeljo, ko vam bo naklonjena energija lune v ovnu podali na izlet, ter novim dogodivščinam naproti.

RAK

Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj bo pomembno, da v kolikor ste v težavah o njih spregovorite. Čeprav najprej ne boste imeli pravega občutka pri čem ste, boste po pogovoru z osebo, ki ji zaupate pripravljeni pogledati na svoje življenje iz drugačnega zornega kota. Ko boste spoznali, da vse skupaj niti ni tako zelo grozno, vas bo to napolnilo z nepopisno radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo.

LEV

V torek, ko se vas bo dotaknila konjunkcija med Luno in Plutonom boste naleteli na težavo, ki jo boste želeli takoj in na vsak način razrešiti. Kljub zagnanosti nikar ne rinite z glavo skozi zid. Če želite, da bi vas v določeni družbi boljše sprejeli ter upoštevali, ne govorite neprestano le o svojih težavah. Večkrat ste se v določenih situacijah opekli, toda v nedeljo boste točno vedeli, da ste s tem, ko ste doma popustili na pravi poti.

DEVICA

Če ne veste, kako bi se na ljubezenskem področju odločili, je svoje mnenje zaradi Sonca v dvojčkih, ki spodbuja opravljivost bolj modro obdržati zase. V vas bo dovolj diplomata, da boste znali premostiti vse, kar se bo zakompliciralo. Vlaganje vase bo najboljša naložba za bolj sproščeno prihodnost. Največ slabe volje vam v soboto prinaša hladnost na zasebnem področju, kar vas bo za trenutek postavilo v kočljiv položaj. Doma boste sposobni bolj odgovornih korakov.

TEHTNICA

Sonce v dvojčkih bo s simpatično vibracijo prebudilo zadovoljstvo, po katerem hrepenite že nekaj časa, zato storite nekaj spontanega. Bolj boste nagajivi in pogumni, kot ljudje, ki vas trenutno obkrožajo, zato se ne čudite, če vas bo doletela kakšna opazka. V petek ne bo dovolj le imeti dobrih namenov, pokazati boste morali več spretnosti ter odločnosti. Popravite kočljive zadeve, dokler je še čas.

ŠKORPIJON

Kritika, ki jo boste v torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom doletela, bo mišljena izrazito konstruktivno, brez kakšnih slabih namenov. Všeč vam bo, da bodo končno začeli upoštevati vaše želje. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti in zaplešite z ugodno energijo dvojčkov tudi na področju ljubezni. Postavite se v vlogo osebe, ki vam resnično veliko pomeni, le tako boste resnično razumeli, kje so morebitne ovire, ki vas ustavljajo.

STRELEC

Pazite v tednu pred vami pri težjih opravilih ter za volanom, saj postajate z energijo Sonca v dvojčkih vedno bolj raztreseni. Sproščeno vzdušje vam bo postalo tako zelo všeč, da si boste po tihem priznali, da ste bili brez razloga dolgo časa obremenjeni z napačnimi zadevami. V nedeljo, ko bo luna v ovnu, boste intenzivno razmišljali o svojih prednostih, ki jih doslej še niste uporabili, in o ljudeh, ki vas vedno razvedrijo.

KOZOROG

Prav je, da poslušate nasvete tistih, ki jim zaupate, vendar bi bilo smotrno, da bi sprejeli kakšno odločitev po lastni presoji, saj boste le tako lažje poiskali pravo smer. Storite v četrtek, ko nastopi Zadnji krajec konkretne korake, natančnost ter doslednost se vam lahko obrestuje, tudi ko se boste dogovarjali glede finančnih zadev. V nedeljo nikar ne razmišljajte, kako vam je hudo, ker bi vam lahko bilo še huje.

VODNAR

Vsaka stvar vas lahko v torek, ko se boste vplivu konjunkcije med Luno in Plutonom težko izognili razjezi, prav tako boste v notranjosti ves čas nemirni. Bodite pozorni, da se na določene pripombe ne odzovete preveč ostro, saj bi s tem zaostrili tudi odnose. V soboto se bo na zasebnem področju pojavilo nekaj manjših predsodkov, čeprav se boste na vsak način trudili ustvariti drugačen vtis kot običajno.

RIBI

Skozi soočanje s preteklimi izkušnjami ter s svojimi negativnostmi se boste pomaknili v fazo zadovoljstva. Velikopotezno in drzno vztrajate pri doseganju ciljev, ne pozabite pa tudi na ljubljeno osebo, ki si bo zaželela, da se intimni trenutki stopnjujejo. Zaupajte in ne dovolite, da bi se vse ustavilo le zaradi nesporazuma. Rezultati bodo v petek, ko se boste odločili nekaj zaključiti plod vaše vztrajnosti, zato boste ponosni nase.

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Finančna priprava na upokojitev: Kako se finančno pripraviti na upokojitev?

O svoji starosti je potrebno razmišljati že precej let ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

TEST: Ali moje čakre delujejo pravilno?

Preverite, kakšni so telesni in psihični simptomi, ki k...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Metka Klevišar: MISLITI S SVOJO GLAVO

Danes slišimo od vsepovsod toliko najrazličnejših novic...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (24.6 - 30.6. 2024)?

Pred vami je teden, v katerem se bo prepletala nežna en...

"Največ zdravstvenih tegob zadene tiste, ki vstopijo v čas upokojitve nepripravljeni"

Upokojitev je izziv za psihično in fizično zdravje. Oba...

Intervju: Kako prižgati naravni sijaj, pomladiti obraz ter zgladiti gube?

Ali res potrebujemo botoks, da bi zgladili gube na obra...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.