Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (29.4. - 5.5. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 29.4.2024
Počutili se boste poklicane, da raziščete novo pot in se osvobodite vzorcev, ki vas obremenjujejo. Pomembno bo, da spoštujete svoja čustva, rešujete težave s pogovori, pri tem pa sledite srčnim željam.
Kaj nam prinaša teden pred nami? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam prinaša teden pred nami? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

S Soncem v znamenju bika se prebujajo trden način razmišljanja in interakcije, zaradi katerih boste praktični in zanesljivi. Tokrat ne boste prehitro sklepali, ampak si boste vzeli čas in uredili vse svoje misli, preden boste ukrepali. Naravnost boste v komunikaciji prešli na bistvo in svoje misli posredovali z namenom, da jih bodo drugi zlahka razumeli. Um in telo se bosta tesno povezala z naravo in svetom okoli vas, zelo boste uglašeni s svojimi čutili. Vzemite si čas za komunikacijo in poskrbite, da bo pomen tega, kar poskušate povedati, resnično prišel do izraza.

Venera v znamenju bika je počasen vpliv, ki ceni iskrenost, razkošne vonje, nežne dotike in vas spodbuja, da srečo kujete premišljeno. Energija vam ponuja tudi priložnost, da se brez posebnega truda dotaknete svojega notranjega otroka in mu prišepnete nekaj lepega. Uživali boste v vrednotenju svojega telesa, duha in lepote življenja na splošno, kar vam bo omogočilo, da boste bolj nežni in radodarni. Vpliv bo na svoji poti vzpostavil nekaj intenzivnih povezav, ki bodo navdihnile spremembe, izzive in priložnost za napredek.

Počutili se boste poklicane, da raziščete novo pot in se osvobodite vzorcev, ki vas obremenjujejo. Pomembno bo, da spoštujete svoja čustva, rešujete težave s pogovori, pri tem pa sledite srčnim željam. Od torka dalje se bo Mars nahajal v znamenju ovna, zato se sami sebi ne boste več smilili, ampak boste prevzeli vajeti v svoje roke. Mejam in raznim oviram se boste umaknili, usmerili se boste tja, kjer lahko pričakujete nadgradnjo ali zmago.

OVEN

V veliko pomoč v tednu pred vami, ki ga bo polepšala energija Sonca v biku vam bo, če si boste vzeli vsaj za praznike nekaj prostih trenutkov. Poskrbite tudi za svoje zdravje in boljše počutje, saj si boste le tako nabrali nove energije. Nekdo od domačih vas bo v soboto, ko boste z luno v ribah miselno odsotni, opozoril na nekaj pomembnega. Postali boste neodločni, zato raje kakšno zadevo zavrnite, kot da bi se zapletli v nesporazume.

BIK

V torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom se boste posvetili predvsem tistemu, kar vas v podzavesti bremeni. Razmišljali boste, zakaj bi se obremenjevali z drugimi in jim razlagali kako se počutite, ko pa od njih ne dobivate ustrezne podpore. V prazničnih dneh preslišite negativne opazke in ne pretiravajte s strogostjo do sebe. Spontan pristop bo tisti, ki lahko v nedeljo povzroči ljubezenski napredek.

DVOJČKA

Prehajate v fazo, ko se boste odločili, da zaživite življenje bolj polno. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti bolj vpadljivi, ter seveda pohvaljeni. Preživite več časa v dvoje, ne glede na to, da boste v sredo in četrtek vabljeni s strani prijateljev. Samski dvojčki in dvojčice, pokažite osebi, ki se očitno trudi preiti v vaše srce, da ste tudi vi zainteresirani. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna boste hitri in rahlo nestrpni.

RAK

V začetku tedna boste prejeli sporočilo, ki vas bo popeljalo v globoka razmišljanja. Delujte na podlagi notranjega občutka in nikar preveč ne pričakujte, preden se ne soočite z realnostjo. Samozavestni in vzdržljivi, boste z energijo Marsa v znamenju ovna v petek na področju dela postavljali temelje, na stroga pravila se ne boste ozirali. V soboto, ko bo luna skozi dan v ribah, si boste zaželeli tišine.

LEV

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu se boste vrteli v krogu in razmišljali, kam je odšla vsa pozitivna naravnanost. S težavo se boste znašli in prilagajali tudi v medsebojnih odnosih. V četrtek, ko si boste želeli, da vas vsi pustijo pri miru, bo v zraku več vprašanj, na katere ne boste našli odgovora. Sobota bo zelo ugoden dan, saj se boste povsod znašli, prav tako lahko pričakujete ugodne vibracije na ljubezenskem področju.

 DEVICA

Ujemite prijetne energije, ki jih bo prebudila Venera v znamenju bika, ter se usmerite h kakšnemu koraku na področju odnosov. V torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom, se boste znašli na testiranju, zato se pripravite na nepričakovano. Finančno področje bo postavljeno pod vprašaj, kar pa vas v sredo in četrtek, ko se boste odklopili ne bo več zanimalo. Na področju ljubezni se bo v nedeljo zvrstil skupek zadev, ki vam lahko v določenem času narišejo pravo sliko.

TEHTNICA

Bolj premišljeno ter poglobljeno se boste morali spopadati z težavami na katere boste naleteli, saj Mars, ki v torek prehaja v znamenje ovna ne dovoli izmikanja. Sprejemanje kompromisov ne bo rešilo situacije, potrebno bo raziskovati in se pogovarjati. V sredo ali v četrtek boste odšli na kakšno krajšo pot, seveda v odlični družbi, zato se lahko razvije spontana dogodivščina. Počutje ne bo več nihalo, zaznavali boste stabilnost.

ŠKORPIJON

Občudovali vas bodo, saj boste pravi čas pritisnili na pravo tipko, tisto, ki obljublja vsem skupaj prijetno doživetje. Prav je, da si v sredo in četrtek vzamete več časa za svoje prijatelje, ter usmerite pozornost k uresničevanju prijetnejših stvari. V petek vas lahko za trenutek zagrabi panika, da bi se morali bolj ukvarjati s financami, ki potrebujejo red. Nenadoma ne bo več tako jasno, česa si v resnici sploh želite.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu, bo pomembno, preden oddrvite na lepše, da se izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Vprašajte se, kaj je pravi razlog da niste najbolj navdušeni. Morda si ne vzamete dovolj časa za tisto, kar vam veliko pomeni. V soboto se boste v družinskem okolju odločno odzvali, tudi če se boste znašli v še tako veliki zadregi. Diplomatske veščine bodo pomemben faktor pri uspešnem pogajanju.

KOZOROG

Z energijo Marsa v znamenju ovna, ki ne bo najbolj nežna, bo pomembno, da storite nekaj, kar vam bo pomagalo pri obvladovanju težav, ki vam jih v bistvu povzročajo drugi. Zaželeli si boste čutiti olajšanje, vendar pot ne bo najbolj enostavna. Ne skrbite, zaključek bo pozitiven, zato se boste v prazničnih dneh z veseljem podružili, brez da bi razmišljali, kaj vas čaka v naslednjem tednu. Notranje spremembe se bodo dotikale ljubezenskega področja.

VODNAR

Ne boste si več dovolili, da bi bili vedno in povsod vsem na voljo. Izbirali boste ljudi, ki so vam naklonjeni, brez razmisleka se boste izognili tistim, ki niso na vaši valovni dolžini. Najprej boste ob spremembi malce nervozni, vendar boste našli rešitev, ki vam bo omogočila, da sredo in četrtek preživite kar se da lepo. Če vam bo čez vikend dolgčas, vas bo rešil znanec, ki vam obljublja več spontanosti ter razigranosti.

RIBI

V sredo, ko nastopi Zadnji krajec v vodnarju se boste razveselili sproščenih pogovorov, ki bodo dobesedno odgovori na vaša vprašanja v zvezi z osebnim delovanjem. Marsikaj, v kar ste dvomili, se bo proti koncu tedna dobro končalo, tudi na čustvenem področju boste zadovoljni. Osebe, ki so dvomile v vas, vas bodo konec tedna vzpodbujale, da nadaljujete nekaj, v kar ste se v zadnjem času dobesedno zaljubili.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Numerološka napoved za maj: Karmični dnevi in nihanja (piše Lili Sorum)

Letos je pričakovati manipulacije in veliko iger ega, k...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (6.5 - 12.5. 2024)?

Bolj kot v preteklem tednu boste zbrani in motivirani, ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 11.3 do 17.3. (piše priznana astrologinja)

Zaradi rasti nove Lune v tednu dni pred nami, je vse to...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...

Načrtovanje upokojitve: Že veste, kaj boste počeli, ko se upokojite?

Ljudje, ki gredo v posteljo zaposleni in se zbudijo upo...

TELOVADIMO: Kako izboljšamo ravnotežje in okrepimo moč (+video z vajo)?

Z leti so padci vse bolj neprijetni. Zato enostavno pot...

Kako prepoznate energijskega vampirja? Je v vaši bližini?

Ste čustveno izčrpani po pogovoru s prijateljem, sodela...

Ali ste anksiozno navezani na partnerja? Preverite znake tesnobne navezanosti

Vas je pogosto strah, da vas bo partner zapustil? Potre...

Metka Klevišar: NEKATERI NOČEJO PRIZNATI

To sploh ni tako redko. Nekdo slabo sliši, pa tega splo...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.