Astrološka napoved od 21. do 27. avgusta (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 20.8.2023
V naših očeh so pred nami še izredno zanimivi dnevi v mesecu avgustu, mlada rastoča Luna bo potovala vse do prvega krajca in nas vabila, da se kljub 6. retrogradnim planetom ( Merkur bo postal retrograden v sredo 26. in Uran začne svojo retrogradno pot 29. avgusta) zabavamo, da najdemo tisto, kar resnično potrebujemo...
Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

...da uživamo, ko smo na poti našega življenja, ko imamo vse in ko teče vse lepo iz lastne ustvarjalnosti. Smisel prihodnosti nas žene, da resnično spoštujemo to, kar smo, kljub energiji retrogradnih planetov.

PONEDELJEK bo z energijo Lune v tehtnici zelo prijeten in ustvarjalen, vladarica Lune je Venera, ki bo do 4. septembra retrogradna in če dvomite v sebe, bodo tudi retrogradni planeti pomagali, da se bomo prepustili intuiciji in ponovno razmislili o svojih možnostih. Daje nam tudi priložnost, da naredimo korak nazaj, da prevetrimo prehojene poti, skrhane odnose in da morda spremenimo ali popravimo tisto, kar nas ne prepriča ali česar ne vidimo jasno.

V TOREK bo Luna vstopila v intenzivnega škorpijona, počutili se bomo bolj osamljeno in delovali introvertirano. Sigurno bomo razmišljali bolj globoko, se spraševali, kaj daje smisel našemu življenju.

Daleč od tega, da bi bili negativno razpoloženi, bo pa to dober čas za meditacijo in razmislek, kako se odpreti in najti pot do svoje izpolnitve. Vemo, da nas retrogradnost planetov vabi, da izvajamo vse ponovitve. Poleg tega bomo imeli v torek dva močna aspekta, prvi je razsipniški in nosi nezadovoljstvo, retrogradna Venera gre v kvadrat z Jupitrom. Drugi je Mars opozicija retrograden Neptun - kaj nam bo prineslo morebitno razočaranje in napačno usmerjena energija?

Tudi v SREDO bo škorpijonska energija Lune, vse bo bolj zbrano, intenzivno in usmerjeno v delo, v obveznosti. Sonce vstopi v zadnje poletno znamenje v DEVICO, ključna beseda za devico je marljivost. Naslednjih 30 dni bomo bolj pridni, delovni, naklonjeni obveznostim, detajlom, premišljeni in izbirčni. Tudi kritični in zaskrbljeni za vse, kar ne poteka tako, kot smo si zamislili. Rutina bo na prvem mestu, uslužnost na vsakem koraku ter skromnost v vsaki misli.

Pomemben dan bo sreda tudi zato, ker se bo Merkur, vladar device in dvojčka obrnil smer retrogradno.

Vemo, da nas retrogradnost vabi, da PONOVNO razmislimo, PONOVNO ocenimo, PONOVNO zamislimo in tudi PONOVNO izumimo, PONOVNO strukturiramo sebe.

Znova se bomo spomnili vseh nedokončanih zadev, projektov, idej, vsega, kar nas je odvračalo od sebe, od pričakovanj, od zamud. To bo proces, vse do 15. septembra, ker Merkurja povezujemo s komunikacijo, govorom, računalniki, izobraževanjem, levo stranjo možganov, našimi miselnimi sposobnostmi itd., mislimo, da vsakič, ko ta mali planet postane retrograden, se vse začne ponovno od začetka.  Nekaj ​​takega, kot da bi nas spodbudilo, da ponovno obiščemo kraje, poti, kjer smo že bili in kjer smo že vse počeli.

V ČETRTEK se energija dneva spremeni, dopoldne bo Luna vstopila v strelca, imeli bomo tudi prvi krajec in lahko, da bomo bolj razstreseni, površni ter zmedeni, saj bo tudi Merkur potoval nazaj.

Čeprav morda nekateri tega vsega ne boste opazili, je resničnost retrogradnega Merkurja poudarjena, ko izgubimo ali nam ukradejo naš mobilni telefon, nam ne deluje Wi-Fi, izgubimo pomembne dokumente ali preprosto to, kar rečemo, drugi interpretirajo na neželen način. V teh ciklih je zelo pogosto tudi to, da moramo preoblikovati besede, to kar želimo povedati, da nas drugi sploh razumejo.

Energičen, obsesiven in intenziven dan bo sigurno PETEK, Mars bo podprt s Plutonom, Luna pa z retrogradnostjo Venere. Veliko strasti, enormni napori in moč v doseganju ciljev, to bo ta energija.

VIKEND bo naporen, še posebno v SOBOTO dopoldne, ne pretiravajte z ničemer. Lahko veliki zastoji na cesti, čustveno bomo bolj zadržani, bo pa večer prijetnejši. Nezaupanje in slaba volja v NEDELJO dopoldne, popoldne pa bo bolj prijetno in ležerno. Mars stopi v tehtnico, Luna pa gre v harmonijo z Jupitrom. Nalezimo se nekaj šarmantnosti, uglajenih gibov in gracioznih potez. Sigurno dan za poležavanje, ali uživanje v nekomplicirani družbi.

Uživajmo v poletnih dni, naj nam bo lepo astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Načrtovanje upokojitve: Že veste, kaj boste počeli, ko se upokojite?

Ljudje, ki gredo v posteljo zaposleni in se zbudijo upo...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Metka Klevišar: ŠELE SEDAJ JE IZVEDEL, DA JE ZEMLJA PLOŠČATA

Googlu lahko postaviš katerokoli vprašanje in dobiš odg...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Izšla je marčevska revija Vzajemnost 2024

Zdravnik mora biti pacientu naklonjen, vzeti si mora ča...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.