Juha, ki takoj stopi odvečne kilograme in uredi prebavo!

V prispevku boste našli odličen recept za zelo okusno in zdravilno juho, ki jo lahko naredite za kosilo. Polna je vlaknin, topi maščobe in učinkovito pomaga pri hujšanju!
 	Zelenjavna juha pomaga pri hujšanju. (foto: Freepik.com). Slika je simbolična
Zelenjavna juha pomaga pri hujšanju. (foto: Freepik.com). Slika je simbolična
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Zdravilna juha je zelo okusna, poleg tega pa pomaga topiti maščobne obloge. Njene sestavine pomagajo pri hujšanju, čistijo organizem strupenih toksinov in urejajo prebavo.

Potrebujete en krompir, tri korenja, eno steblo zelene, rdečo čebulo, strok česna, sol, pol žličke mlete paprike, pol žličke popra, lovorov list, 400 gramov paradižnikove omake, 400 gramov fižola, šopek špinače, oljčno olje.

Vse sestavine, razen oljčnega olja in špinače narežite, sesekljajte in skuhajte v vodi na zmerni temperaturi. Ko je zelenjava kuhana, ji dodajte sesekljano špinačo in pustite na štedilniku še nekaj minut. Ko je juha že na krožniku, ji dodajte še nekaj kapljic oljčnega olja.

Če želite kremasto juho, lahko vse sestavine skuhate do mehkega, nato pa jih zmešate s paličnim mešalnikom.

Takšno juho si lahko pripravljate za kosilo, za večerjo, pojeste jo lahko, kolikor želite. Pomagala vam bo, da boste hitro in zdravo shujšali in okrepila bo vaš organizem.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Mesni kaneloni po dunajsko

Ljubitelji ocvrte hrane boste danes prišli na svoj raču...

TOP 3 smutiji za zdravo jesen in zimo

Preprosti, ultrazdravi in lahko prebavljivi – smutiji. ...

Proti prehladom: 4 najmočnejši naravni antibiotiki in dokazi, zakaj delujejo

Spoznajte 4 najmočnejše naravne antibiotike, ki nam jih...

Neverjetno, kako zelo uporabna je citronska kislina (nasveti iz babičine beležke)

Naša ambasadorka Jožica Ostrožnik je z nami delila drag...

Iz Jožičine kuhinje: Pijana nevesta

Tokrat iz Jožičine kuhinje:Pijana nevesta. Za izdelavo ...

Recepti za Martinovo pojedino 5. del: Rdeče zelje s kostanjem

Tokrat vam predstavljamo recept za zadnjo martinovo poj...

Recepti za Martinovo pojedino 4. del: Dušeno rdeče zelje

Še ena izjemno okusna jed, ali priloga, ki jo lahko dod...

Recepti za Martinovo pojedino 3. del: Mlinci

Danes je na vrsti že tretja Martinova pojedina. V prisp...

Recepti za Martinovo pojedino 2. del: Martinova raca

Martinovo je velik praznik, ob katerem gospodinje ponud...

Kako shraniti posamezno sadje in zelenjavo, da bodo zdržali čim dlje?

Sadje in zelenjava najlepše dišita takrat, ko ju prines...

Feng shui v kuhinji: 6 glavnih pravil

Poslovite se od romantično okrašene in naložene kuhinje...

Recept za najboljšo joto s kislo repo

Jota s kislo repo je okusna jed na žlico, skuhamo jo la...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.