Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 12.2. do 18. 2. 2024 (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 11.2.2024
Pred nami je zelo prijeten in aktiven teden dni, ko bo idealen čas za ustvarjanje novih načrtov, nove podvige in vlaganje energije v našo prihodnost.
Kaj nas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Smo v sangvinični fazi Lune, Luna hiti proti svojemu prvemu krajcu, ki ga bo ustvarila v petek. Občutek v nas, da smo zelo kreativni, da lahko spontano ustvarimo boljše pogoje bivanja bo neprecenljiv. Ne bodimo ležerni, ustvarjajmo nove projekte. Ta teden dni bosta glavna akterja znamenje vodnarja - vstop Marsa ter Venere v vodnarja in Pluton - srečanje obeh planetov z njim.

PONEDELJEK dopoldne bo zaznamovano še z energijo Lune v ribi, zelo prijetno, intuitivno dopoldne, ko bodo naše notranje potrebe in želje močno izražene. Popoldne vstopi Luna v ovna in bo pospešila energijo dneva. Poslali bomo mnogo bolj dovzetni za akcijo ter premike. Luna sekstil Pluton je aspekt intenzivnosti, moči regeneracije ter konstruktivnega delovanja.

Za PUSTNI TOREK bo vstop Marsa v vodnarja ponudil veliko iniciativnosti, samostojnosti ter raznovrstnosti v delovanju. Zelo bomo aktivni, tako fizično, kot poslovno. Odličen dan za dajanje pobud, za ustvarjanje nečesa novega, za pustno rajanje, veselje ter zabavo. Imate radi krofe, jaz z veseljem pojem kakšnega, posebno tiste, ki so narejeni doma z ljubeznijo.

Marsova energija v vodnarju je sposobnost energičnega delovanja znotraj skupin, daje moč sodelovanja in zelo pazi, da nekdo, ne ogrozi svobodo. Potencial najde tako v enakopravnosti vseh, kljubuje rigidnemu mišljenju, je vznemirjena energija, ki sili v vse pore družbe. Mars v vodnarju zelo rad kljubuje vsem, kar ni v skladu z reformami.

Mars se bo v SREDO srečal s Plutonom, kar je seveda velika moč ter strast, vendar nas lahko potegne v nevarnosti. To bo težka energija za doživeti, lahko nevarnost nesreč, rasti vojne, na čustvenem področju močna sila jeze, agresije, za to bo najboljše, da bomo izredno fizično aktivni, da gre vsa ta frustrirana energija iz nas ven. Ker bo danes tudi VALENTINOVO, zna pa ta energija dobro delovati skozi spolnost. No le privoščimo si.

Luna bo popoldne vstopila v bika in tudi ona aktivirala to povezavo Marsa ter Plutona. Bodimo strastni, tako v ljubezenskem smislu, kot v ustvarjalnem. Vnesimo neko strast v svojo idejo, v misel, v svojo kreativnost v sebi.

V ČETRTEK se energija malce sprosti, Luna bo aktivna, rastoča, v biku in bo umirjala čas. Lažje bomo konstruktivni, skladni, usklajeni, pomirjajoči.

V PETEK bo več pomembnih astroloških dogajanj, dogodil se bo prvi Lunin krajec v biku, imeli bomo občutek prve napetosti in osebnih izzivov, Luna bo zvečer prestopila v dvojčke, spodbudila Venero in Plutona. Danes bo tudi Venera vstopila v vodnarja, vse nas bo klicalo k sodelovanju, navezovanju novih stikov, iskanju družabnih priložnosti, neke globoke uvide in odkritja. Luna bo zopet vstopila v OOB fazo, ki verjetno nakazujejo tudi bolj občutljivo obdobje, tam do 22. februarja.

Venera v vodnarju je posebna, neosebna, odnose enačimo s prijateljstvom, občutiti bo več idealizma, čustvene spontanosti ter zaupljivosti. Bomo radi eksperimentirali tako v ljubezni, kot v zasebnih odnosih. Tako kot ostali planeti, ki so vstopili v vodnarja, bo tudi Venera v SOBOTO srečala Plutona. Lahko potegne na površje v nas nek zakopan problem skozi odnose, lahko okrepi ljubezenska čustva, lahko prinese močna doživetja ter prijateljske sporazume. Ni kaj teden vodnarja in Plutona bo.

Lahko si bomo oddahnili, saj bodo v NEDELJO energije igrivosti, živahnosti, komunikacije, malce bolj odprte in zračne. Luna bo v dvojčkih, Sonce pa na zadnji stopinji vodnarja. Lahko se veselimo prijetnega zaključka tedna.

Naj nam bo lepo, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 8.1. do 14.1.2024 (piše priznana astrologinja)

Smo že pošteno zakorakali naproti delu in ostalim obvez...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 1.1. do 7.1.2024 (piše priznana astrologinja)

Ko stojimo na pragu novega leta 2024, nam planeti v svo...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.