Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 13. do 19. 11. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 12.11.2023
Prejšnji teden se je Saturn v znamenju rib obrnil direktno. Vse do februarja 2026, bo potoval po znamenju ribi in njegov vpliv je dolgoročen.
Astrološka napoved. (Foto: Freepik.com)
Astrološka napoved. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

SATURN nam govori o principu resničnosti, izkušnji uboganja, institucijah, pa tudi o omejitvah, tudi strukturi, fizični manifestaciji in njeni obliki, je "beton" v času. Povezuje se tudi s stabilnostjo, nadzorom, zakonom, presojo, organizacijo, odgovornostjo, modrostjo, tradicijo, zrelostjo, starostjo, tradicijo, vsem, kar daje strukturo našemu obstoju in seveda naši družbi. 

Saturn simbolizira psihični proces, pa tudi kakovost ali vrsto izkušnje. Ni le predstavnik bolečine, omejitev in discipline, ampak je tudi simbol psihičnega procesa, naravnega vsem ljudem, s katerim lahko posameznik uporabi izkušnje bolečine, omejitev in discipline kot sredstva za vešjo zavest in uresničitev.

Največje izkušnje in lekcije v življenju dobimo s samoodkrivanjem in največkrat ne poskušamo odkrivati, dokler stvari ne postanejo tako boleče, da nimamo druge izbire. Vendar pa Saturn ne spodbuja uživanja v bolečini, temveč bolj evforijo psihološke svobode.

Saturn, zlasti v tranzitu, vedno prinaša preizkušnje in pogosto hude preizkušnje, vendar je rezultat vedno reforma. Običajno dolgo pričakovane izboljšave. Saturn je trda karma, ne karma kot kaznovanje, karma kot zakon vzroka in posledice. Vsaka naša odločitev v preteklosti in sedanjosti, ima posledico v prihodnosti.

Ta teden dni bomo začeli z močnim in celo napornim mlajem. V PONEDELJEK ob 10:27 uri imamo mlaj na 20° škorpijona, je v tesni konjunkciji z vladarjem Marsom. Nasproti je Uran v biku in je v trigonu z Neptunom v ribah.

Škorpijon je povezan s skrivnostmi življenja, z transformacijo, z globljimi vzgibi delovanja svoje podzavesti, z meditacijo, terapijami, psihologijo, hipnozo in preobrazbo, poglobljen je v moč karme.

Pogosto verjamemo v moč takojšnjih karmičnih dogodkov. Torej kaj pa je karma? Predvsem ni usoda, je preprost zakon vzroka in posledice, zakon delovanja in posledic tega delovanja, zakon akcije in reakcije. Karma je merilo našega napredka. Torej, sebe vidimo v akciji, v želji, da bi bili boljši, da bi izkusili več, da bi se razvijali in rastli. In moja misel je, da če delujem dobro in, da se veliko dogaja okoli mene, da me bo dobra karma dohitela, tako iz ovinka. Prepričani smo, da je življenje, tako na koncu pošteno in da se dobro z dobrim vrača.

Toda, očitno ne razumemo še dobro, kajti iščemo« instant« preobrazbe, začasne, površne preobrazbe, kajti globoke spremembe se delajo počasi, to je počasen proces. Če si želimo hitrih bližnjic in instant sprememb, nam bo ta mlaj odprl oči. Torej, ta mlaj v škorpijonu, se bo dotikal transformacije na globljem nivoju osebnosti. Mnogi od nas si želimo dramatičnih sprememb v karieri, želja po zmagi, denarju, sreči, partnerstvu in dobitku na lotu, kar bi spremenilo vse. Toda resnično preoblikovanje, ni materialni dogodek, ni sprememba osebe, transformacija se zgodi, ko odstranimo ovire in odpor do tega, kar je res in kar je resnično naše. Če smo se z nekom razšli, nov ljubimec ali ljubimka kmalu pride in mi smo srečni, praznujemo. Vendar po isti poti, po potovanju po isti cesti, iste stare težave pridejo. Torej moramo narediti transformacijo znotraj sebe, ne samo spreminjati zunanje okoliščine. Razumete?

Sedaj uporabimo to močno moč in naredimo manifestacijo zase, naj naša hotenja in želje dobijo zagon. Ne bo vse rožnato, na to nas opozarja Uran, ki je nasproti, z Marsom se močno ujezimo, z Uranom je vse nepredvidljivo, znamenja škorpijon in bik sta fiksna, trmasta in najbolj vztrajata pri svojem. Mars v škorpijonu resnično hoče doseči svoje, toda Uran s svojo nestalno, svobodoljubno in uporniško energijo ne bo zlahka popustil. Ta spopad volj lahko privede do impulzivnih dejanj, uporniškega vedenja in težnje po premikanju meja.

V TOREK bo mlada, rastoča Luna že v strelcu, povezovala se bo harmonično z Merkurjem in naredili si bomo bolj živahen dan. Vse pomembne lekcije, ki nam jih namenja včerajšnji mlaj, bomo počasi, vsak dan projicirali v svoje življenje. Bodimo živahni in polni upanja.

Dinamičen tempo se nadaljuje tudi v SREDO, ko lahko planiramo prijetna poslovna srečanja, prijateljske kontakte, Merkur in Venera v lepi povezavi prinaša ustvarjalne dogodke.

ČETRTKOVE energije kozoroga nam bodo omogočale poslovno sodelovanje, konstruktivne sestanke, dobro organizacijo dela, uspešne projekte in poslovno ekspanzijo. Smo v rastoči fazi Lune, ko vse začne rasti, tudi v psihološkem smislu. Sedaj je čas novih začetkov, mi smo bolj podjetni, aktivni in močno si želimo izboljšav ter sprememb.

Lepo bomo vstopili v PETKOVO jutro, imamo kozorogovo energijo, Sonce se bo povezalo z Neptunom, povečalo bo našo domišljijo in dodalo pridih sanj. Močan vpliv Marsa v škorpijonu in Neptuna v ribi bo za nas kot lep navdih in pomoč višjih sver. Imeli bomo veliko enega navdiha in vizije. Skreirajmo si svojo lepšo prihodnost.

Zelo prijeten bo tudi vikend, z energijo Lune SOBOTNEGA kozoroga, ko bo šport in delo na prvem mestu. Sonce in Mars v škorpijonu močno izražata energijo ponedeljkovega mlaja, energija škorpijona je zelo osredotočena, trmasta, neizprosna, strastna in brezkompromisna. Škorpijoni, sedaj je vaš čas, lahko zablestite.

NEDELJA z energijo zračnega vodnarja zna biti bolj sproščena, malce neosebna, izkoristimo to vedoželjno energijo za druženje in raziskovanje še neznanega.

Prekrasen teden vam želim v upanju močnih premikov, astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.
.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Astrologija
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (27.5 - 2.6. 2024)?

Z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov se boste...

Finančna priprava na upokojitev: Kako se finančno pripraviti na upokojitev?

O svoji starosti je potrebno razmišljati že precej let ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (20.5 - 26.5. 2024)?

S Soncem v dvojčkih prehajate v teden, ki vam obljublja...

TEST: Ali moje čakre delujejo pravilno?

Preverite, kakšni so telesni in psihični simptomi, ki k...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Recepti za zdrava kosila: Vegetarijanski burger z lečo

Tokrat si privoščite za prebavila in organizem lažjo in...

Ta vikend na obali: Praznik vina in česna

Konec tedna bo zaživelo dogajanje v Novi vasi. Vaščani ...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.