Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 20. do 26. 11. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 19.11.2023
Za vikend smo imeli astrološki potisk Sonca in Marsa v škorpijonu in z njim lahko ta teden prevetrimo naše cilje ter ponovno definiramo dejanja, ki so posledica naših želja. Sonce je naša identiteta, so naši cilji, Mars pokaže način, kako se mi spravimo v akcijo, kako ukrepamo.
Preverite, kakšna astrološka napoved nas čaka ta teden. (Foto: Freepik.com)
Preverite, kakšna astrološka napoved nas čaka ta teden. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ta impulz delovanja bo ta teden dni zelo močan, saj nas bo v pristno akcijo tudi popeljal PONEDELJKOV prvi krajec.

Luna v vodnarju gre najprej v dinamiko z Marsom in kasneje še s Soncem. To bo aktivna, nekompromisna energija hotenja, tudi za vsako ceno. Zato v dopoldanskem času pričakujmo napetosti.

Popoldne Luna prestavi v novo znamenje, v ribi, kasneje sreča Saturna in gre pozno zvečer v harmoničen aspekt s Plutonom. Močne energije zagnanosti, poglobljenosti, kjer bodo večjo vlogo igrala naša čustva. Lahko bodo tudi negativna, ali občutek strahu ter nezadostnosti. Če ravno nam Pluton ponoči ponuja revitalizacijo vsega. Konec dober, vse dobro.

TOREK z Luno v ribi je naša navdihnjena energija, ko vse občutimo prijetno, celo presežno, ker bo dal tudi Jupiter svojo roko vmes, težje se bomo osredotočali na dogajanja razumsko, boljše bomo speljali dan z intuicijo. Ribi nam govorijo o naši ustvarjalnosti in naši sposobnosti, da se povežemo z nečim, kar je večje od nas samih, da bi navdihnili svoje življenje k povezanosti in sočutju ter postali prava empatična človeška bitja.

Cel kup pomembnega se bo dogajalo v SREDO, začeli bomo z energijo Marsa in Plutona. Mars je energija akcije, on točno ve, kaj mora storiti, je močno angažiran in nič ne odlaša. Pluton je ogromen napor, je obsesivno močna energija, ki želi doseči vse. Lahko je natančno predan, nadvse produktiven in vzdržljiv. Vse do popoldneva bomo občutili to enormno energijo, ki jo dobro izkoristimo za močno stimulacijo in preseganja svojih meja. Vsepovsod, lahko pri delu, pri poslu, ali pri športu in pri fizičnih aktivnostih. Počutili se bomo motivirane in močno angažirane. Super dan za doseganje ciljev.

Popoldne vstopi SONCE v zadnje jesensko znamenje, v vizionarskega strelca. Strelec nas seznanja s filozofijo, izobraževanjem, mladimi perspektivnimi pristopi, pravosodjem, dolgimi potovanji, oddaljenimi kulturami, predvsem z iskanjem resnice. Strelec je narava naših idealov, iskanje tistega presežnega, da to spoznamo in razumemo ter razširimo svoj um proti nečemu, kar je večje od naših vsakodnevnih izkušenj. Strelcu vlada Jupiter, ki je največji planet v našem osončju, je tista izkušnja, ki mora z odkritjem Saturna postaviti mejo njegovemu pretiranemu širjenju. Jupiter nas vodi, da zapustimo soseščino, da iščemo človeško izkušnjo v drugih krajih, v drugih kulturah, da se obogatimo z njeno raznolikostjo, z njenimi navadami, ki so nam tuje. Že veste kam boste odpotovali v bližnji prihodnosti, že veste, kaj se boste še naučili ali učili?

V ČETRTEK bo to optimistično Sonce naletelo na hlad Saturna, pomagala nam bo dinamična Luna v ovnu, da prenese morebitne blokade, omejitve in ohladitve. Pogum velja, tudi če imamo včasih slabši dan, nadomestimo vse kar bi radi naredili, storili in uredili v naslednjem. Vseeno nam spodbuda znamenja strelca, moč ognja v Luni omogoča samostojno delovanje. Prisegam na velikopotezne načrte, prisegam na moč manifestacije, prisegam na strategijo prihodnosti. Če še ne poznate vseh novih metod spreminjanja sebe in svojega življenja, posezite po novih znanjih.

Mars bo šel tudi v strelca, Luna pa v bika. Seveda v PETEK, ko bo vsem ognjenim znamenjem Mars s svojim vplivom gradil življenje, organiziral, povečeval, spodbujal in tudi finančno pripomogel k večjemu napredku. Začenja se izjemno obdobje dobre organizacije in tudi finančne ter osebnostne rasti. Dobili bomo možnost popraviti odločitve iz preteklosti, ki se niso dobro končale, ali bomo to prestrukturirali. Naš vidik življenja bo postal bolj živ, naša osebna ter poklicna pot bolj razvita. Naše učenje bolj bogato in globoko.

Vse je v tem tednu optimistično, zavezano prihodnosti, ampak že nekaj časa se pripravlja aspekt, ki bo v SOBOTO, ki pa ja manj zaželjen. Že nekaj časa ima Mars zapleten odnos s Saturnom, ekzakten bo danes in vsi čutimo, da se mora nekaj spremeniti, da nas je predhodna situacija dušila in izčrpavala, a samo z jezo in nepotrpežljivostjo ne bo šlo, še manj pa z frustrirajočo energijo in želje po maščevanju. Danes je aspekt Mars kvadrat Saturn zoprn aspekt, ki kaže na nevarnost nesreč in uporabo nasilja.

V NEDELJO bomo z Luno v biku, tik pred polnostjo, pred ščipom in kaj lahko počnemo, ko je v nas veliko ene energije. Ja sproščamo se nekje v naravi, uživamo ob obloženo mizo dobrot, gremo v naravo, se dobro preznojimo, da lahko kasneje dobro in veliko jemo. Tempo življenja je bil v tem tednu dni zelo aktiven, močan in poln nekih preobratov.

V iskanju miru zase in za svoje domače, bomo zaključili dan, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Astrologija
Morda te zanima tudi:

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 8.1. do 14.1.2024 (piše priznana astrologinja)

Smo že pošteno zakorakali naproti delu in ostalim obvez...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.12. do 10.12. (piše priznana astrologinja)

Za vikend bo Luna prehajala strastnega škorpijona, zato...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (29.4. - 5.5. 2024)?

Počutili se boste poklicane, da raziščete novo pot in s...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.