Astrološka napoved od 28. avgusta do 3. septembra (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 27.8.2023
Teden rastoče Lune je pred nami, v nas bo več strasti, energije, vznemirjenja, vendar nam bo malce težav povzročal retrograden Merkur, kot tudi Mars v izgonu, v znamenju tehtnice.
Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

V PONEDELJEK dopoldne bo Luna v zemeljskem kozorogu, spodbujena bo z Uranom, Neptunom in Plutonom. Malce težke in resne energije, ki jih dobro usmerimo v delo in službene zadolžitve. Popoldne bo bolj sproščeno in povezovalno, čustveno se bomo odprli. Mars v tehtnici je moška energija, ki bo s kompromisi, diplomacijo in harmonijo reševal probleme. Ko je Mars v tehtnici, je težnja da se usedemo in pogovorimo, najdemo nek kompromis, da lahko razumemo položaj drugega, vendar v situaciji, kot je trenutna, z retrogradnim Merkurjem, bomo lahko govorili drug mimo drugega.

Tudi v TOREK se z Luno v vodnarju razživimo in sprostimo čustvene ovire. Luna gre v torek v dinamiko z retrogradno Venero in z Jupitrom. Lahko bomo raztreseni in v pričakovanju presežkov. Stari, skrhani odnosi lahko dobijo boljšo priložnost.

V SREDO prestopi Luna v nežne ribice in še preden se postavi nasproti Soncu in ustvari svojo polnost, ujame resnega Saturna.

Strukture in temelji so mobilizirani in nas ženejo k ustvarjanju trdnejših tal, na katerih se lahko premikamo in gradimo. Ustvarjalna sila vode išče obliko, hkrati pa se oblika želi raztopiti.

V noči na ČETRTEK bo Luna v ribah nastopala nasproti Soncu v devici, in ob 3:35 uri na 7* naredila svojo polnost. To bo še zadnja polna Luna pred jesenskim enakonočjem in vstopom Sonca v tehtnico.

Ena od značilnosti tega znamenja in njegovega vladarja Neptuna je potreba po odrešitvi, da lahko prenesemo bolečino utelešenja. Nekaj, kar pomeni vitalen boj za večino rib. Ste opazili, da ribe vedno nekaj boli, nekaj skrbi in so vedno sentimentalne gleide preteklost? Ko ribe najdejo tisti most, ki jim omogoča prehod iz realnega v imaginarno in nazaj, potem so ribe srečne. To bo polna Luna pričakovanj in hvaležnosti in, ko pričakujemo ter začutimo že spremembo. Ko pridemo iz velike vročine in ko smo v pričakovanju enakonočja, ko se dnevi krajšajo in bo Sonce točno na ekvatorju. Zaradi česar bosta dan in noč trajala enako. V znamenju ribe je začutiti notranjo moč, neko zatišje pred nevihto. Obstaja trenutek tišine, kjer se še nič ne dogaja, pa vendar vemo, kaj se bo zgodilo. Tudi retrograden Merkur nam bo pomagal, da si ustvarimo notranji proces in se usmerimo v svojo ustvarjalnost, ali pa celo umaknemo vase. Da predelamo to, kar se končuje in da lahko meditiramo ali uvidimo o naslednjem koraku, ki se šele ustvarja.

PETEK bo dan, ko gredo šolarji in dijaki spet v šolo, vstopili bomo v mesec september. Astrološko pa bo dopoldne z Luno v ribicah kar umirjeno in prijetno. Intuitivno bomo začutili, kaj je za nas primerno. Popoldanske urice bodo bolj drzne, borbene in vročekrvne. Luna prestopi v ovna in gre zvečer nasproti svojemu vladarju Marsu nasproti. To bo kar nestrpna energija, znamo biti nepotrpežljivi.

Aktivno preživimo SOBOTO, saj nas vznemirjenje in aktivnost ovnove Lune potiska naprej. Neka nekonstruktivna energija se bo čutila v NEDELJO dopoldne, bodimo pozorni na detajle in ne potiskajmo »glave skozi zid«. Kasneje proti večeru se energija umiri, Luna bo vstopila v bika in s pomočjo Saturna omogočala skladno delovanje.

Naj bodo še zadnji poletni dnevi prijetno za vse nas, upam, da vam astrološki zapisi kaj pomagajo, da bolje razumete dan.

To, kar astrologija je, je za vse nas najboljše orodje, ki ga imamo, da spoznamo sebe, da nam pomaga rasti in sprejemati lastno delovanje ter tako postati bolj odprt za nova znanja.

Pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Halo, kličejo goljufi! Kako vam z računa ukradejo denar?

Spletni goljufi od nas vedno želijo dobiti denar. A svo...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Metka Klevišar: ŠELE SEDAJ JE IZVEDEL, DA JE ZEMLJA PLOŠČATA

Googlu lahko postaviš katerokoli vprašanje in dobiš odg...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Izšla je marčevska revija Vzajemnost 2024

Zdravnik mora biti pacientu naklonjen, vzeti si mora ča...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.