Neverjetni trik: Naredite zmešano kuhano jajce!

Aktualno > Ostalo | piše: K.Z. | 15.4.2014
S preprostim trikom lahko naredite popolnoma drugačno kuhano jajce, kot ste ga vajeni. Ta nasvet lahko uporabite tudi za prihajajoče pirhe. Naj bodo ti letos trdo zmešani!
Letošnji pirhi so lahko nekoliko drugačni. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Letošnji pirhi so lahko nekoliko drugačni. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V video prispevku si poglejte, kako lahko preprosto naredite prav posebne pirhe ali na trdo kuhana jajca. Potrebujete surova jajca, majico z dolgimi rokavi in dva vrvici. Surovo jajce dajte v rokav majice, na obeh straneh povežite z vrvico in nato rokav nekajkrat zavrtite v eno in v drugo smer.

Jajčni beljak in rumenjak se bosta pomešala znotraj lupine in ko boste jajce skuhali, boste dobili trdo kuhano zmešano jajce. Vsekakor zanimiva posebnost za velikonočne praznike!

 
Video je v angleškem jeziku. Video: You Tube

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Zaupanje v življenje: Kako ga povečati oziroma prebuditi?

Za sproščen odnos do življenja je nujno, da sprejmemo v...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Dvobarvni orehi

Zanimive recept in slasten recept, direktno iz Jožičine...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Linški srčki

Jožica je pripravila recept za slastne maslene linške s...

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na ž...

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki

Goveji golaž je kulinarična poslastica, kjer veliko vlo...

Neverjetno, kako zelo uporabna je citronska kislina (nasveti iz babičine beležke)

Naša ambasadorka Jožica Ostrožnik je z nami delila drag...

IDEJE: Jesenske igre z vnuki

Preverite odlične ideje za jesenske igre z vnuki, ki bo...

Recept za najboljšo joto s kislo repo

Jota s kislo repo je okusna jed na žlico, skuhamo jo la...

Recepti za noč čarovnic: strašne nadevane paprike, mini pice in bučna juha

Pripravite pisane in okusne jedi za noč čarovnic. Poisk...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrež...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.