Prijavite se na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2024

Aktualno > Dogodki | piše: Fala | 25.9.2024
Tudi letos vas Fala Slonček vabi, da se mu pridružite na natečaju v peki kruha NAJ FALA KRUH 2024. Če uživate v peki in če bi želeli svoj »zmagovalni« kruh pokazati tudi ostalim pekovskim navdušencem in širši javnosti, se prijavite čim prej.
Prijavite se na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2024
Prijavite se na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2024
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Strokovna komisija bo najboljše kruhe izbirala v 3 kategorijah. Kategorijama pšenični in mešani kruh ter kruh posebne vrste se bo pridružila še ena nova – kategorija fokača. Svojega favorita pa bodo izbirali tudi obiskovalci. Zmagovalce tudi letos čakajo lepe nagrade.

Na natečaj se lahko prijavite do 4. novembra, tako da pošljete recept svojega kruha ali fokače ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com ali Facebook stran Fala Slonček. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov ter fokač, ki bo v soboto, 9. novembra, v Ljubljani.

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Fala Slonček se že veseli vaših receptov!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala Natečaj Naj Fala kruh 2024
Morda te zanima tudi:

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Recepti za Martinovo pojedino 1. del: Martinova juha iz rdečega zelja

Martinovo je velik praznik, ob katerem gospodinje ponud...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Belokranjska pogača

Jožica predstavlja originalni zaščiteni recept za Belok...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Pasulj

V hladnejših mesecih, ki še prihajajo nas bo ogrel okus...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...

Portorož 1905: Kulturno-gastronomski sprehod skozi zgodovino Portoroža

14. septembra bodo v Portorožu obudili zgodovinski utri...

Kam z vnuki ta vikend? V živalski vrt - ZOO Ljubljana praznuje 75 let!

ZVERINICE Z VEČNE POTI VABIJO NA PRAZNOVANJE 75. ROJSTN...

Recept za bograč- kako skuhamo najboljši bograč?

Recept za bograč! Bograč je golažu podobna jed, ki mora...

Kako skuhamo najbolj okusen Ragu stroganov (kultno jed iz govedine)?

Danes bom predstavila recept za govedino stroganov, in ...

Segedin – kako skuhamo najboljši golaž s kislim zeljem (+odlični recepti)?

Segedin je okusna mesna enolončnica, ki jo pripravimo s...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Kifeljčki s svinjsko mastjo

Vonj in okus po stari babičini kuhinji na mizi. Kot bi ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.