Zdravilna juha, ki je močnejša od antibiotikov!

Pripravite si juho, ki je sestavljena iz naravnih in zelo močnih živil, ki so skupaj močnejša od vsakega antibiotika! Preverjeno deluje.
Zelo zdravilno juho pripravite iz zdravih sestavin. (foto: FreeDigitalPHotos.net)
Zelo zdravilno juho pripravite iz zdravih sestavin. (foto: FreeDigitalPHotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Juha je sestavljena iz česna, rdeče čebule in materine dušice. To so tri zelo učinkovite sestavine, ki vas bodo branile pred prehladi, gripo in raznimi virusi.

Juha je sestavljena iz česna, rdeče čebule in materine dušice. To so tri zelo učinkovite sestavine, ki vas bodo branile pred prehladi, gripo in raznimi virusiZa zdravilno juho potrebujete pet glavic česna, dve žlički masla, dve žlički oljčnega olja, dve večji rdeči čebuli, žličko materine dušice, šest skodelic bistre kokošje juhe, šopek svežih začimb (peteršilj, lovorov list, zelena).

Segrejte pečico na 180 stopinj C, očistite česen in mu odrežite vrhove glavic, dajte ga v aluminijasto folijo in pecite v pečici 90 minut. Nato pustite, da se ohladi.
 

Medtem segrejte dve žlički oljčnega olja in maslo. Na tem pražite deset minut sesekljano rdečo čebulo. Pazite, da se vam ne zažge. Nato dodajte pretlačen česen, premešajte, dodajte še sesekljano materino dušico, zalijte z juho in dodajte še ostale začimbe.

Juho kuhajte na zmerni temperaturi, da narahlo vre, še pet minut. Nato odstavite, poberite iz juhe sveže začimbe (peteršilj, lovor, zeleno), ostalo juho pa pretlačite s paličnim mešalnikom. Solite po okusu in jejte!
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Recept: Vloženi jurčki

Vloženi jurčki so odlična poslastica, ponudimo jih lahk...

Pozor, nikar več ne pogrevajte teh živil!

V prispevku boste našli seznam hrane, ki je nikoli ne s...

PREVIDNO: Morebitne posledice beljenja zob

Najpogostejša neželena posledica po beljenju zob je pre...

Nabiranje gob: 15 napotkov za varno (in do narave spoštljivo) nabiranje gob

Naši gozdovi so v tem času bogati z gobami, kostanjem t...

Jesenska trojica: 3 najbolj zdravilna jesenska zelišča (piše zeliščarka)

Ko se listi obarvajo zlato, in svež jesenski zrak prine...

Recept za gratinirane bučke

Iz bučk lahko pripravimo mnoge okusne jedi, primerne so...

Omaka iz paradižnika s tremi sestavinami: italijanska skrivnost bogatega okusa

Ko pomislimo na italijansko kuhinjo, si mnogi najprej p...

KOPRIVA - kraljica divjih zdravilnih rastlin (vse o učinkih in uporabi)

»Koprive so tako zelo poznane, da ne potrebujejo opisa....

Za odličen spanec: 100% naravni uspavalci

Poznate zeliščno mešanico za čaj, ki učinkovito pomaga ...

Iz Jožičine kuhinje: Jogurtova tortica

Izdelave te tortice se lahko loti vsak, tudi tisti, ki ...

Recept: Zelenjavna mineštra (+skrivnosti priprave dobre mineštre)

Pripravili bomo zelenjavno mineštro z belim fižolom in ...

Iz Jožičine kuhnje: Pripravki iz rožmarina (vino, liker, čaj, sol, kopel...)

Rožmarin raste in uspeva v toplih sredozemskih krajih, ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.